Dobré ráno, je čtvrtek 25.4.2024, 7:49. Dnes má svátek Oto, zítra Jaroslav.

REKLAMA - GENERÁLNÍ   PARTNER

Detail

FARE

Valašské Klobouky se specializuje na výrobu kvalitní kožené obuvi. Za dobu svého působení od roku 1991 si vybudovala skvělé postavení na trhu s obuví v České republice. V nabídce obuvi pro policii můžete najít nejenom klasickou letní či celoroční obuv, ale též kvalitní trekingovou obuv.


foto

foto

foto

foto





Popis činnosti:
Společnost FARE Valašské Klobouky se specializuje na výrobu kvalitní kožené obuvi. Za dobu svého působení od roku 1991 si vybudovala skvělé postavení na trhu s obuví v České republice. V nabídce obuvi pro policii můžete najít nejenom klasickou letní či celoroční obuv, ale též kvalitní trekingovou obuv.

Tato obuv je vybavena speciální membránou, která svému živiteli zajišťuje vysoký komfort. Osvědčená membrána Viltex propůjčuje této trekingové obuvi velmi dobré sorpční a absorpční vlastnosti. Komfort používání zvyšuje ojedinělá skořepinová stélka a dvouvrstvá kombinovaná podešev. Vrchový materiál obuvi je kvalitní hovězinová useň. Trekingová obuv je vyráběna v dámských i v pánských velikostních číslech. V pánském sortimentu se vyrábí i nadměrné velikosti ž do čísla 49.

Na internetových stránkách firmy FARE najdete i další nabídku obuvi pro celodenní nošení.

Kontakty:
www.fare.cz
fare@fare.cz

FARE spol. s r.o.
Broumovská 1031
Valašské Klobouky 76601
Tel./fax: +420 577 320 640






Reklama
Reklama
www.obecnipolicie.cz
© Obecní, městská policie
Právní doložka
Editace